prahova
pe primul loc

Hero Image

Noutăți

Criza gunoaielor din Prahova riscă să se transforme într-o criză de sănătate publică

Organizaţia Prahova a Partidului Naţional Liberal solicită preşedintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, convocarea unei şedinţe a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru managementul deşeurilor Prahova” în care să se găsească o soluție urgentă la problema colectării gunoaielor din județ. Deoarece operatorul de salubritate nu ridică la timp gunoiul, locuitorii din Ploiești, Plopeni, Măgurele, Poenarii Burchii, Cocorăștii Colț, Sângeru, Bucov, Băltești, Bătrâni, Gura Vitioarei și din alte orașe și comune ale județului sunt disperați din cauza disconfortului creat, dar și pentru riscurile de sănătate asociate.

PSD se deghizează deoarece nu are curajul să candideze cu propriul nume de frica prahovenilor

Organizaţia Prahova a Partidului Naţional Liberal consideră că înfiinţarea alianţei electorale PSD – ProRomânia – PPUSL în perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie reprezintă o tentativă disperată şi ruşinoasă a social-democraţilor de a-şi ascunde propriul brand politic în spatele unei noi construcţii de paie.

În Prahova, forțele de dreapta s-au unit. Iulian Dumitrescu, candidatul Alianței PNL – USR – PLUS pentru șefia Consiliului Județean

Prahova este primul județ din România în care PNL, USR și PLUS au constituit o alianță pentru a alegerile din 27 septembrie. Președintele liberalilor prahoveni, Iulian Dumitrescu, este candidatul Alianței PNL-USR-PLUS Prahova la Președinția Consiliului Județean.

Planul de relansare economică va aduce cinci miliarde de euro în următorii ani în Prahova

Cunosc foarte bine gradul uriaş de neîncredere al cetăţenilor faţă de promisiunile politicienilor, mai ales după ce, în ultimii 12 ani, la nivelul Consiliului Judeţean Prahova, condus de PSD, realizările au fost limitate.