prahova
pe primul loc

Hero Image

Să mă prezint

Îmi doresc să văd Prahova Pe Primul Loc pentru că aparțin acestui județ a cărui istorie, în toate domeniile de activitate, se caracterizează prin performanță, prin excelență. M-am născut în Vălenii de Munte și am absolvit Liceul „I.L. Caragiale” în Ploiești.

 

Am urmat mai apoi două facultăți la București (Politehnică și ASE) și am continuat studiile la Harvard, în SUA.

Din punct de vedere profesional, am experimentat şi postura de angajat şi pe cea de antreprenor. Am o familie frumoasă și doi copii, Andrei și Sara, cărora le place să meargă la bunici la Gornet. Am intrat în politică un om împlinit şi am promis că îmi voi pune experienţa în slujba oamenilor.

În 2012, am devenit senator din partea Partidului Naţional Liberal şi, din 2015, m-am întors în Prahova natală. Astăzi sunt senator de Prahova, preşedinte al filialei judeţene a PNL şi prim-vicepreședinte PNL la nivel național. Vreau să văd Prahova Pe Primul Loc pentru că sunt un prahovean get beget, pentru că n-am uitat de unde am plecat și pentru că vreau să se vorbească despre familia noastră – judeţul Prahova, ca despre o poveste de succes.
Vă asigur că, după ce voi fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, voi fi partenerul de nădejde al primarului dumneavoastră şi voi susține toate proiectele de dezvoltare ale comunității în care trăiți.

SENATOR DE PRAHOVA

2016 - prezent

Senator, circumscripția electorală nr. 31, Prahova

2017 - prezent

Membru supleant al Adunării Parlamentare NATO

2017

Preşedinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională

2017

Membru al Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital

2017 - 2018

Lider al Grupului Parlamentar din Senat

2018 - prezent

Membru al Comisie pentru Sănătate Publică