prahova
pe primul loc

Hero Image

planul meu

Viziunea mea

Prahova Pe Primul Loc este un angajament ferm pe care mi-l iau, cu inima deschisă şi sinceră, în faţa locuitorilor judeţului nostru. Nu este un slogan politic, nici o promisiune electorală deşartă, ci crezul meu că, dacă prahovenii îmi vor acorda încrederea să fiu preşedinte al Consiliului Judeţean în următorii patru ani, împreună cu echipa mea, voi acţiona concret pentru atingerea a patru mari deziderate.

Venituri mai mari pentru locuitorii judeţului prin atragerea de investitori, redistribuirea mai echitabilă a plusvalorii generate de economia judeţeană, susţinerea activă a antreprenoriatului şi a ramurilor economice cu potenţial ridicat. Obiectiv: salariul mediu în Prahova să fie cel mai mare dintre județele României (exceptând Bucureştiul).
Îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor prin rezolvarea problemelor de infrastructură cu care se confruntă judeţul nostru. Obiective majore:

1) gradul de acoperire pentru alimentarea cu apă va ajunge la peste 90%, iar pentru canalizare la peste 70%;

2) peste 90% dintre gospodăriile prahovenilor vor fi racordate la sistemul alimentare cu gaze naturale;

3) procentul drumurilor asfaltate din județul Prahova va depăşi 90%;

4) vom rezolva problemele de mediu din localităţile poluate. În plus, va fi deblocat proiectul autostrăzii Comarnic – Braşov.

Servicii publice de bună calitate. Asta înseamnă şcoli modernizate, spitale dotate corespunzător, acces la servicii de salubritate civilizate pentru toţi prahovenii, transport public interjudețean adecvat nevoilor prahovenilor, administraţii publice digitalizate şi eliminarea birocraţiei.
Construirea unei identități coerente și promovarea județului Prahova la nivel național și internațional. Dincolo de beneficiile economice, acest obiectiv reprezintă calea cea mai bună pentru coeziunea comunității județene. Vreau ca locuitorii județului să fie mândri că sunt prahoveni și ștampila „Made in Prahova” să fie garanția lucrului cel mai bine făcut din România.

Îmi doresc să văd Prahova Pe Primul Loc pentru că aparțin acestui județ a cărui istorie, în toate domeniile de activitate, se caracterizează prin performanță, prin excelență. M-am născut în Vălenii de Munte și am absolvit Liceul „I.L. Caragiale” în Ploiești. Am urmat mai apoi două facultăți la București (Politehnică și ASE) și am continuat studiile la Harvard, în SUA. Din punct de vedere profesional, am experimentat şi postura de angajat şi pe cea de antreprenor. Am o familie frumoasă și doi copii, Andrei și Sara, cărora le place să meargă la bunici la Gornet. Am intrat în politică un om împlinit şi am promis că îmi voi pune experienţa în slujba oamenilor. În 2012, am devenit senator din partea Partidului Naţional Liberal şi, din 2015, m-am întors în Prahova natală. Astăzi sunt senator de Prahova, preşedinte al filialei judeţene a PNL şi prim-vicepreședinte PNL la nivel național.

Vreau să văd Prahova Pe Primul Loc pentru că sunt un prahovean get beget, pentru că n-am uitat de unde am plecat și pentru că vreau să se vorbească despre familia noastră –  judeţul Prahova, ca despre o poveste de succes.

Vă asigur că, după ce voi fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, voi fi partenerul de nădejde al primarului dumneavoastră şi voi susține toate proiectele de dezvoltare ale comunității în care trăiți.